x

Wacom Bamboo Fun (CTH 661) tekentablet | Gebruikt

Wacom Bamboo Fun (CTH 661) tekentablet | Gebruikt

€ 39,99

Omschrijving

Wacom Bamboo Fun (CTH 661) tekentablet | Gebruikt

De nieuwe Wacom Bamboo Fun: een unieke combinatie van multi-touch functionaliteit en pentablettechnologie - in één apparaat. Met slechts één vingertip kun je icons selecteren of menu's openen. En met twee vingers kun je beelden gewoon draaien of zoomen, door websites scrollen of door een fotoalbum bladeren.

Bamboo Fun is verkrijgbaar in de kleur zilver. Bovendien kun je kiezen uit small en medium. Met beide maten kun je bijzonder natuurlijk uitziende schilderijen, tekeningen of krabbels maken. Daarnaast kun je retoucheren, foto's beheren en met anderen delen of jouw documenten met handgeschreven notities, schetsen of krabbels personaliseren.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop