x

Xbox One S 2 TB Gears of War Limited Edition I Inclusief Gears of War 4

Limited Edition

1 jaar garantie

Speciale functies

Inclusief game

€ 199,99

Omschrijving

Xbox One S 2 TB Gears of War Limited Edition I Inclusief Gears of War 4

Als een van de meest geprezen game-franchises in de geschiedenis, is alles wat Gears of War zo episch maakte nog beter op Xbox One. Sluit aan bij de strijd met de Xbox One S 2TB Gears of War 4 Limited Edition bundel, met een console geïnspireerd door het Gears of War-universum, 4K Ultra HD-video, speciale geluidseffecten, High Dynamic Range en een verticale stand.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155
WhatsApp: 06 26560008

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop