x

Yamaha C70 Accoustische Gitaar | Zgan

€ 119,99

Omschrijving

Yamaha C70 Accoustische Gitaar | Zgan

Laat je inspireren. De Yamaha C70 Klassieke Gitaar is deskundig ontworpen met het oog op beginners. Perfect voor toekomstige klassieke gitaristen. Hiermee begint het allemaal. Of je nu een complete beginner bent of een oude hobby oppakt. De nylon-snarige akoestische gitaar is voor het merendeel van muzikanten wereldwijd de eerste gitaar waarop ze spelen. Het is tijd om met je creativiteit aan de slag te gaan, en de klank, het uiterlijk en het gevoel te ontdekken van een gitaar die aan de basis stond van vele muzikale reizen.


De gitaar is gemaakt van sparrenhout en meranti, wat resulteert in een prachtig gebalanceerde klank met een direct herkenbare mooie warmte. De top van sparrenhout biedt veelzijdigheid in overvloed. Je kunt zowat alles spelen waar je zin in hebt. Van traditioneel tokkelen en arpeggio's tot flamencostijlen, basisakkoorden en nog veel meer. Experimenteren met geluid ligt binnen handbereik. Yamaha wilde je ook graag voorzien van een uitstekend platform om te leren spelen. Dat komt in de vorm van een vakkundig gevormde hals en klassieke body die de speelbaarheid gewoonweg subliem maken.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Roermond.

Used Products Roermond
Kruisherenstraat 7
6041HK Roermond

Telefoon: 0475-760155
WhatsApp: 06 26560008

Verzendkosten

Pakketten: € €8,60
Brievenbuspost: € €4,25

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop