x

Apple reparatie


Snelle en vakkundige reparatie van je iPhone, iPad, iMac, Macbook of het nu een hardwareprobleem of een softwareprobleem betreft. 

Snel en efficiënt Met meer dan 15 jaar ervaring aan 'trouble shooting' en support kunnen wij snel een analyse maken van het probleem en dit in de meeste gevallen binnen zeer korte termijn oplossen. Indien gewenst gewoon bij jethuis. Geen tijdverlies en veiliger voor je computer.

Installatie Ook als je een nieuwe Apple Macintosh computer heeft aangeschaft, kan Used  Products Roermond van dienst zijn. Onze specialisten installeren alle apparatuur en programmatuur die je wenst. Daarnaast kunnen we u behulpzaam zijn met advies over de meest recente programmatuur die het best aansluit op jouw wensen.

Configuratie Wil je  'switchen' van PC naar Macintosh? Wij regelen  dat al jouw bestanden omgezet op jouw nieuwe computer. Overzichtelijk en met duidelijke tekst en uitleg zodat je precies weet waar je wat kunt vinden.

Nazorg Mocht je na reparatie of installatie van de computer nog vragen hebben, dan kun je  ons uiteraard te allen tijden bereiken. Zo ben je  verzekerd van een computer waar je altijd op kan werken.